Therapie voor Selectief Mutisme

Links

www.vgct.nl

De Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie is de wetenschappelijke vak- en beroepsvereniging voor cognitieve gedragstherapeuten in Nederland.

www.kenniscentrum-kjp.nl

Het Landelijk Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie biedt up-to-date en evidence-based informatie aan over veel voorkomende psychische problemen, waaronder angststoornissen.

www.bigregister.nl

Zorgverleners, zoals artsen en psychologen, die een extra door de overheid erkende beroepsopleiding hebben gevolgd, kunnen zich registreren in het BIG-register. Een BIG-registratie geeft cliƫnten duidelijkheid over de bevoegdheid en over het opleidingsniveau van een zorgverlener.

www.nvo.nl

De Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigenĀ is de beroepsorganisatie van pedagogen en onderwijskundigen.

www.bibbers.nl

Website voor dappere kinderen die durven zeggen dat ze soms bang zijn. Er is ook informatie voor hun ouders, meester of juf.

www.adfstichting.nl

De angst, dwang en fobie stichting zet zich in voor mensen met angstklachten. Op deze website vindt u informatie voor volwassenen.

Fonds Psychische Gezondheid

Het Fonds Psychische Gezondheid zet zich in voor kinderen en volwassenen met psychische problemen en hun omgeving. Op de website vindt u informatie over verschillende problemen, waaronder selectief mutisme.

Vlaamse ouderwerkgroep

De ouderwerkgroep ‘Selectief mutisme Vlaanderen’ heeft een mooie en informatieve website over selectief mutisme.