Therapie voor Selectief Mutisme

Stichting Behandeling Selectief Mutisme

Hoewel er in Nederland mensen zijn met een rijke ervaring in de behandeling van selectief mutisme, bleek het voor veel ouders en scholen toch moeilijk om informatie en advies te vinden. De Stichting Behandeling Selectief Mutisme wilde hier verandering in brengen.

Doelen

Vernieuwend en betaalbaar

De stichting beoogde een programma aan te bieden dat zowel vernieuwend als betaalbaar zou zijn voor iedereen die het nodig heeft.

Beschikbaarheid via internet, een beveiligde omgeving om digitaal te kunnen communiceren over een kind, het gebruik van een serious game voor kinderen om hun voortgang inzichtelijk te maken en motivatie te vergroten, maken het programma vernieuwend.

Het programma werd betaalbaar door de financiële steun van fondsen en donateurs en door de inzet van vrijwilligers. De fondsen maakten de ontwikkeling van het webportaal, alle therapiematerialen en de serious game mogelijk. Vrijwilligers beantwoorden vragen en maken accounts aan.
Voor het onderhouden van website en behandelprogramma, de lopende kosten en het gebruik van server, IT helpdesk, et cetera, vragen we een bijdrage aan de gebruikers.

Met behulp van deze bijdrage van gebruikers dekken we onze kosten. Voor nieuwe toevoegingen of uitbreidingen van het programma is dit niet toereikend. Wilt u ons helpen het programma te blijven verbeteren en wilt u weten wat wij op ons verlanglijstje hebben staan? Kijk dan hier en help ons mee.

Dank aan onze donateurs!

Wij danken al onze donateurs. Zie homepagina voor een overzicht.