Nieuwsarchief

Help Jessica geld ophalen met NY Marathon 2018!

Bestuurslid Jessica rent ‪op 4 november de Marathon van New York! Ze gaat deze grote uitdaging aan om geld op te halen voor onze stichting. We stellen haar een paar vragen over deze sponsoractie.

Wat gaat er met het geld dat je ophaalt gebeuren?
De stichting heeft dringend geld nodig om het programma Spreekt voor zich (SVZ) door te ontwikkelen en te vernieuwen. Om het programma in de toekomst aan te kunnen blijven bieden, moeten wij mee met de technische en juridische eisen van deze tijd. Hierdoor zal onze huidige software vernieuwd en uitgebreid moeten worden. Zo moet een app ontwikkeld worden voor verschillende besturingssystemen zodat het Luiderslot ook op smartphone en tablet gebruikt kan worden. Dit kost veel geld.

Waarom de marathon van New York?
Mijn zwager heeft de Rotary Runners Apeldoorn opgezet. Zij willen de marathon lopen voor een goed doel. Onze stichting sprak hen aan. Hun ‘voorwaarde’ was wel dat ik ook mee zou gaan. Daar moest in wel even over nadenken. Ik had wel wat hardloop ervaring, maar een marathon had ik nog nooit gelopen, en ik zag er wel wat tegen op. Toen dacht ik: ik ga net als alle kinderen die we helpen met SVZ enorm dapper zijn. Ik ga het gewoon doen!

Dus ‘Yep’ helpt jou ook een beetje?
Jazeker! Ik probeer dapper te denken (als ik vaak oefen lukt het wel). En net zoals we kinderen in het programma leren dat ‘relaxen’ heel belangrijk is, heb ik ook geleerd om rustig adem te halen tijdens het lopen en ontspannen te blijven. En natuurlijk gaat Yep met me mee naar NY.

Hoe kunnen mensen doneren?
Ik zou het fantastisch vinden als mensen deze actie steunen!

Graag met 10 cent achter de komma, dan komt het bedrag ten goede aan SVZ. De deelname aan de marathon is een namelijk een initiatief van Rotary Runners Apeldoorn en zij steunen twee initiatieven, vandaar. 

Heel veel dank!

  DONEER HIER