Teken Trots Trofee

Heb jij iets dappers gedaan of iets stoers beleefd?

tekentrotstrofee-met-yepMisschien verdient jouw tekening de wisseltrofee!
Als jouw tekening wordt gekozen, dan plaatsen wij hem op deze pagina en we bekronen hem met de wisseltrofee! Het is geen echte beker, want weet je … het gaat niet om de beker, maar het gaat om de pret. Als je tekening geplaatst wordt op de site, kan je hem aan iedereen laten zien.

Wie mag er meedoen?
Iedereen natuurlijk! Kinderen die het Luiderslot spelen, broertjes of zusjes, vriendjes of vriendinnetjes en alle andere dappere kinderen.

Wat moet je doen?
Download je Teken-Trots-Trofee Werkblad.
Maak een mooie tekening van jouw dappere belevenis.
Scan je tekening in of maak er een foto van.
Schrijf je je belevenis, je voornaam en je leeftijd erbij.
Stuur hem naar info@spreektvoorzich.nl

Veel plezier!

De Teken Trots Trofee is al uitgereikt aan:

De dappere tekenaar van deze mooie Yep!

Maja
Hoi Maja, Wat goed gedaan! Een andere taal dan Nederlands leren, dat is best ingewikkeld. Je hebt goed je best gedaan en ook nog een goed cijfer gehaald. Ik ben super trots op jou! In het Luiderslot kom je steeds een stapje verder, knap hoor, ga zo door! Heel veel succes en groetjes van Yep

tekening Maja Spreekt voor zich

Annabel
Hoi Annabel! Wat ontzettend dapper van je! Ik ben erg trots op jou en dat mag je ook op jezelf zijn. Ook houd ik erg van dieren en ik ben gek op honden. Wat een geluk dat je een hond hebt, ik denk dat de kinderen in jou klas vast wel een beetje jaloers op je zijn. Op je mooie tekening lachen ze allemaal, ze zijn in ieder geval heel blij voor jou! Doe je de groetjes van mij aan jou nieuwe hond? Je hebt de trofee gewonnen!! Doei Annabel! Groetjes Yep 

Leander
Ha Leander! Ik heb van jouw papa en mama gehoord, dat jij steeds meer durft te proberen. Op jou tekening (wat ie ie moooooi!!!) zie ik een hele hoge waterglijbaan. Ik weet niet of ik daar wel van af zou durven Leander. Daarom ben ik extra trots op jou. Wauw, jij bent een dappere draak en hebt de trofee dik verdiend! Een dikke duim en een dikke knuffel van Yep.

teken trots trofee Leander

Stacey
Hallo Stacey! Wat lees ik nou, heb jij de stopdans gewonnen op je BSO! Niet 1 keer, maar zelfs 2 keer. Wauw, wat moet dat een goed gevoel zijn. De stopdans is plezier met ook een beetje spanning. Als je dan ook nog heel goed kan opletten wanneer de muziek stopt, dan ben je een stopdanskanjer!! Jij krijgt van mij de TekenTrotsTrofee voor jou prachtige tekening en swingende verhaal! Doei, groetjes Yep (ps: Ik kan helemaal niet dansen, alleen maar wiebelen met mijn staart)

Josephine
Ha die Josephine! Ik vind dat jouw tekening een mooie plek op mijn website verdient. Je schrijft dat je een hond hebt durven strelen. Dat vind ik erg knap van je. Er zijn heel veel mensen bang voor honden, ook grote mensen hoor. Jij bent voor mij een dubbele topper! Je bent heel dapper geweest en je bent ook nog eens lief voor dieren. Ik krijg net zo’n grote glimlach als jij op je tekening. Heel veel groetjes van Yep!

Faith
Hallo Faith! Wat heb ik nou gehoord? Durf jij zelf een koptelefoon op te zetten! Ik vind het heel erg moedig van jou. Jij bent sterker geweest dan je angst en daar word ik een heel blij en trots draakje van. Daarom wil ik jouw prachtige tekening hier graag laten zien aan iedereen. Groetjes van Yep!

Melisa
Hoi Melisa, wat lees ik nou? Ben jij een echte goochelaar? Ik ben dol op trucjes! Het is heel moedig om iets te doen voor mensen die je niet kent. En daarom ABACADABRA SIMSALAZEE….jou prachtige tekening krijgt de tekentrotstrofee!! Groetjes van Yep.

Fiene van Beek
Hallo Fiene! Wat ben jij een stoere meid zeg! Jij durft te zwemmen zonder zwemvest. Dat betekent dat je al hele sterke armen en benen hebt. En ook heel dapper bent. Jij hebt de Teken Trots Trofee gewonnen en jou mooie tekening verdient een speciaal plekje op deze pagina. Groetjes van Yep.

Sofie Huisman
Dag Sofie! Ik vind jou tekening heel fijn om naar te kijken. Wat gebruik jij mooie kleuren! En je hebt ook nog geleerd dat dapper denken echt helpt. Ik vind jou super stoer. Geniet maar lekker van de wind door je haren op je grote fiets! Groetjes van Yep.

Rick Poldervaart
Hallo Rick! Bedankt voor je prachtige tekening. Wat zal jij trots zijn. De open haard aansteken is een echte grote-mensen-klus. En vuur is heel erg heet, daar weet ik alles van. Een stoere jongen zoals jij verdient dus een mooie plek op mijn website en ook nog de wisselbeker!

Teken Trots Trofee Rick Poldervaart

Lévie Kivits
Lévie, wat ben ik trots op jou. Op school durf jij helemaal zelf naar de wc. En wat heeft de deur een mooie rode kleur! Heb jij die vrolijke sticker ook nog gekregen? Ik vind jou ontzettend dapper. Jij verdient de TekenTrotsTrofee!

Julia
Julia is 5 jaar oud en dol op voetballen.  Ze durft op het veldje te spelen, zelfs als er andere kinderen (vaak oudere jongens) bij zijn! Julia, Yep vind je een dapper meisje. Ik ben ook dol op voetballen, en met rugnummer 10 speel jij de sterren van de hemel!

Mels
Wauw Mels, wat een prachtige tekening heb je van ons gemaakt! Ik zie dat we naar elkaar zwaaien. Kom je ook een keer op mijn rug vliegen? Dat zou ik gezellig vinden. Wij zijn dikke vrienden!

tekening Yep van mels

De tweeling Elin en Elise
Elin en Elise kunnen nu al door het gat zwemmen! Dit is ontzettend dapper en daarom krijgen jullie allebei een trofee. De tekeningen vind ik prachtig, want jullie hebben allebei een hele grote glimlach! Het is erg mooi om dapper en blij te zijn.
TTT Elise

TTT Elin

Milou ging naar de kapper.
Dat was dapper! Hé, dat rijmt! Dank je wel voor je mooie tekening. We zien heel veel haartjes op de grond liggen. Jij hebt de trofee echt verdiend.

TTT Milou

Wendy durfde te lezen in de klas.
Wow, geweldig! Je staat ook zo trots en blij op de tekening. Complimenten van Yep.

TTT Wendy

Myrthe durfde te knikkeren tegen haar juf!
En ze durfde ook nog te vertellen hoeveel punten ze gehaald had. Myrthe durft ook al te hakken en plakken en “ja”, “nee” of “ik weet het niet” te zeggen bij een kaartspelletje met haar juf. Zo knap! En ze wil graag nog veel meer zeggen tegen juf. Dat gaat je vast lukken Myrthe, als je al zo dapper bent. Dank je wel voor je mooie tekening!

TTT Myrthte

Jesse heeft de avondvierdaagse gelopen!
Hij vond het eigenlijk te spannend, maar met hulp van Yep en wat extra moed lukte het toch. Wij zijn heel trots op je Jesse! We zetten je foto zo snel mogelijk op de site.

Mylan durft!
Mylan schreef ons een brief: Ik zit nog niet zo lang op paardrijles. Wij zijn pas geleden met de groep pony’s door het bos gereden, zonder alle papa’s en mama’s! Ik vond het best wel spannend, maar ik heb het toch gedurfd! Groetjes Mylan
Wow Mylan, dat is dapper! Dat durven wij niet eens. Wat knap van je. Veel dank voor je mooie tekening.

TTT Mylan