Disclaimer en copyright

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoelt als algemene informatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De stichting Spreekt voor zich! is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die kan ontstaan als gevolg van onduidelijke of onvolledige informatie op deze site, ook niet als deze ontstaan is door technische storingen.

Het gebruik van onze website kan niet beschouwd worden als vervanging van een consult, het stellen van een diagnose of een behandeling door een arts of andere zorgverlener. Voor dit soort informatie adviseren we je contact op te nemen met je huisarts of specialist. Als je advies wil van een aan onze stichting verbonden specialisten, dan kan je via onderstaand e-mailadres contact opnemen. Voor een persoonlijke consult geldt een standaard tarief (zie tab ‘professional’).

Copyright

Voor vrijwel alle teksten op deze website geldt, dat het hoort bij het gedachtengoed van Prof. Dr Maretha V. de Jonge. Het auteursrecht hiervan ligt bij haar. Het is dan ook niet toegestaan om (delen van) teksten van deze website te verspreiden zonder vooraf gegeven toestemming.

Als je op deze website onjuiste of onvolledige informatie ziet, neem dan contact op via info@spreektvoorzich.nl.