Nieuwsarchief

Jonge helden!

Robin, Faye en Karlijn (10jr) zijn onze helden deze maand!
Ze hebben een geweldig idee omgezet in een hele dappere actie voor de stichting.

Foto Robin Faye en Karlijn

Robin heeft ons behandelprogramma een aantal jaar geleden met succes doorlopen. Toen ze hoorde dat de Stichting sponsorgeld zoekt omdat ze een prachtig voorleesboekje over Selectief Mutisme (geschreven door een 11-jarig lotgenootje) willen laten drukken, is ze meteen aan de slag gegaan met haar vriendinnetjes Faye en Karlijn.

En het resultaat mag er zijn!
A.s. week organiseren ze op een school een filmmiddag voor de kinderen uit de bovenbouw. De opbrengst van de filmmiddag komt geheel ten goede aan het realiseren van het boekje. Voordat de film start zullen ze een presentatie gaan geven over Selectief Mutisme. Hoe bijzonder en dapper is dat!

Spontane collecte!
De filmmiddag leverde ook nog een mooie extra actie op van vriendinnetjes. Die hielden een spontane collecte voor SpreektVoorZich.  Ze deden ook hun best om iedereen uit te leggen waarvoor de collecte was. Helaas wisten ze niet op alle vragen antwoord “Therapie? Daar hoef je toch niet voor te collecteren, daar ben je verplicht voor verzekerd!” Gelukkig spraken ze ook heel veel mensen die het een mooi initiatief vonden, en wat een mooie opbrengst hadden ze: € 47,15! Superbedankt meiden, dit geld komt goed van pas bij het realiseren van het prachtige boekje Mevrouwtje Verlegen! 

Spontane collecte

We houden jullie op de hoogte van het resultaat van deze bijzondere actie.