Nieuwsarchief

Trots op Softwarebedrijf Eljakim en onze informatiebeveiliging!

Afgelopen week ontving het Utrechtse softwarebedrijf Eljakim Information Technology is als eerste bedrijf in Nederland het vernieuwde certificaat NEN7510:2017. Deze norm voor zorginstellingen en hun toeleveranciers biedt onder andere maatregelen die moeten worden getroffen op het gebied van informatiebeveiliging.

Eljakim is sinds het prille begin van de Stichting Behandeling Selectief Mutisme betrokken bij de informatiebeveiliging ons portaal. Met raad en daad, en toegewijde service, staat het team ons al sinds 2009 bij. Wij zijn dan ook zeer trots dat juist Eljakim Information Technology als eerste in Nederland deze erkenning, in de vorm het NEN7510 certificaat, heeft ontvangen.

Ook de Stichting heeft te maken met de nieuwe wetgeving op het gebied van beveiliging van privacygevoelige informatie. Het is voor ons belangrijk dat we deze privacy kunnen waarborgen naar onze gebruikers toe. Met behulp van de kennis en kunde van Eljakim en zijn team weten we zeker dat we nu en in de toekomst goed voorbereid zijn om de privacy van persoonsgegevens zo goed mogelijk te waarborgen. Eljakim Information Technology, van Harte Gefeliciteerd namens de Stichting Behandeling Selectief Mutisme!